Akce a kurzy

AKTUÁLNĚ

Kurz:

Malba, kresba, grafika- dospělí

– MÍLENÉ I NEMÍLENÉ TAJE A JEMNOSTI

Kapacita:

5 osob

Úterý 16:00- 19:00

nebo

Čtvrtek 16:00- 19:00

13 setkání / Září, Říjen/ Listopad/ Prosinec

Začneme po naplnění kurzu pěti účastníky

 Budeme kreslit, hlavně malovat akrylem a dotýkat se osobnějších témat týkající se dětství, vztahu k přírodě a blízkým lidem. Neopomineme věci, které obrazu dělají dobře…například atmosféra-nálada, ale také stavba kompozice, proporční zákonitosti. Osvojíte si práci a zaznamenávání představ do skicáku a můžete se účastnit výletu na výstavu skvělých grafik Míly Furstové v Hradci Králové. Vytvoříte si vlastní grafiku, technikou suchá jehla. Sami si najdete barevnost tisku a vytvoříte autorský tisk..

Cena: 5200 kč   

V ceně je materiál  a malé občerstvení

výtvarná dílna Turnov

Téma:

Malba, kresba, grafika- děti

 

STŘEDA 15.00-17.00 (9- 14 let)

nebo 

PÁTEK 14.00-16.00 (6- 8 let)

13 setkání- Září, Říjen/ Listopad/ Prosinec

Začneme po naplnění kurzu pěti účastníky

Budeme tvořit pod vlivem přírodních živlů a s nimi.                  K čemu nás může inspirovat dým a kreslí se třeba podobně, jako stín ? A co ta díra ve starém hrnci…všimli jste si ?           Lze vyčíst ze dna hrnku budoucnost a  mám něco dělat, když se mi maluje úplně samo a nevím co to je ?

To budou některé naše všímavosti při míchání barevností a čárání kresebností a rytí grafičností.

Starší děti mohou získat podporu při přípravě na stření umělecké školy, dle požadavků vybrané školy.

Cena: 3500 kč   

V ceně je materiál 

výtvarná dílna Turnov
výtvarná dílna Turnov
Ve víru 2022/60x43cm/akvarel a suchý pastel

Proč vznikl ateliér?

Chuť tvořit a malovat …. už mi to dál nedovolí jí v zájmu života jištěného domnělými jistotami upozaďovat. Proto otevírám Ateliér, místo pro realizaci svého dětského snu být malířkou. Místo, které ještě před svým zhmotněním bylo v mé představě otevřené lidem.
Mohli bychom se zde přátelé setkávat, popíjet třeba domácí čokoládu, každý můžete přijít s tím, co máte rádi a chcete to zkusit někomu dalšímu předat. Co víc si přát, než se vzájemně obohacovat. Vy, kteří máte také chuť tvořit. Stačí, když to ostatním i Vám přinese radost a něco nového. Nyní, na podzim (2022), tady naproti vlakovému terminálu v Turnově vzniká takovýto úžasný prostor, kde se můžeme cítit skutečně dobře…a o to jde. Pokud Vás to oslovuje z pozice tvůrce, napište mi.

Srdečně Vás vítám, Martina M.